Automat na zážitky

20:08




Přichází chvilka hlubokého dumání. :D

Teď každý ruku na srdce, kdy jste naposledy někdo zažil něco, co pravděpodobně dlouho nezapomenete? Něco, co už se vám nejspíš nikdy nestane? Něco, co byste opravdu popsali slovem zážitek? Možná jste ten typ člověka, co každý den vyhledává dobrodružství. A nebo nejste. Třeba nemáte dost energie, času nebo nálady k tomu, abyste někam vyráželi. To ale může znamenat, že nemáte dost vzpomínek.




Jednou za čas ráda někam vyrážím. Ať už do centra města, za hranice, nebo třeba do obchoďáku. Není to nijak často, obzvlášť, když mám moc věcí do školy, tréninky nebo podobné věci. Ale když už mě někam někdo vytáhne, jsem za to pak neskutečně ráda, i když se mi ze začátku vůbec nikam nechtělo.

Zde je pár tipů, jak se namotivovat k tomu, abyste s chutí a nenuceně opustili svůj pokoj a vydali se někam ven.

Berte si fotoaparát všude s sebou
... a fotografujte všechno, co vás alespoň trochu zaujme. Může to být naprosto cokoliv, právě z těch nejpodivnějších nápadů vznikají ty nejhezčí fotky. Ty pak samozřejmě mohou zdobit váš blog, Instagram nebo třeba Facebook.


Nové oblečení? Skvělá příležitost!
Vycházky jsou perfektní k předvedení se v celé své kráse. Jestliže máte nové oblečení nebo skvělou kombinaci outfitu, můžete je předvést na svém honu za zážitky.


Snapchat
Zde je bod pro příznivce Snapchatu. Pokud je vaše Story každý den složené jen z nudných tmavých obrázků s nápisem Omg, zase škola (jako moje :D), chtělo by to něčím obzvláštnit. Ano, někdo je opravdu schopný vyrazit ven jen kvůli My Story na Snapchatu. :D


Odměna
Vaše motivace k pohybování se po vlastních nohách může být klidně i jídlo. Po cestě jistě najdete nějakou kavárnu, cukrárnu nebo cokoliv jiného, kde se můžete na chvilku posadit a odměnit se za to, jak dalekou cestu jste ušli, nebo že jste vůbec vytáhli paty z domova. :)


Nové nápady
Pokud jste bloger, určitě se vám někdy stalo, že vám dočista došly nápady a vy najednou nemáte o čem psát. To se stane pravděpodobně každému, ať už píše blog, nebo je jakkoliv jinak produktivní. Někdy vám může být dobrou inspirací procházka ven, kde můžete v klidu přemýšlet, nebo jít přímo za tématem, o kterém chcete psát. A možností je opravdu spousta.


Natočte si video jako vzpomínku
Popadněte kameru nebo mobil, k tomu kamarádku a projděte se do parku. Zastavte se na nějakém prostorném místě, kde se vám nemůže nic stát. A můžete dělat už jen cokoliv, co vás napadne. Je legrace dělat nějaké challenge z YouTube, jako například Yoga Challenge a natáčet se u toho, pak navždy schovat. Nebo můžete zkusit nějaké žertíky na lidi, jako třeba když ukážete na oblohu, zakřičíte "Jsou tady, utíkejte!" a začnete prchat. Nebo zazpíváte "Hello from the other side" na lidi jdoucí na druhé straně ulice. Jistě do toho nepůjde každý, ale zpětné sledování vzniklého videa vás rozhodně pobaví. :D
Potřebujete se motivovat k tomu, abyste šli ven? Jak?

Děkuji za přečtení!
Xo
- Kat

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Já se popravdě vůbec nijak motivovat nemusím, ale je pravda, že třeba s tím novým oblečením nebo foťákem to jde lépe.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  2. Já asi motivovat nepotřebuji :) mám totiž většinou domluvené plány na týden/dva dopředu a naopak mi chybí docela volný čas... ale když pak ráno vstanu, vím, že někam prostě musím, protože to mám domluvené už týden :D ať je to trénink, zápas, práce... ale je pravda, že bych možná místo odpočívání doma mohla jít jen tak na procházku :) chodím se psem, ale rozhodně bychom mohli vymyslet jinou trasu :)
    Jen příznivcem My story úplně nejsem, nemusí přeci všichni vědět co a kde dělám :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  3. Zhodou okolností som včera večer prišla z chaty, kde sme boli so spolužiakmi, a určite je to niečo, na čo nikdy nezabudnem a môžem to hrdo označovať ako zážitok - i keď musím priznať, že ešte večer pred odchodom som seriózne premýšľala, že nikam nepôjdem :D
    Krásny článok ♥
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky mám většinu událostí tak, že zezačátku nikam nechci, ale potom právě naopak nechci ani domů. :D Děkuji, vážím si toho. ❤

      Vymazat

Popular Posts