Style Steal | Shay Mitchell

20:59



Kanaďanka Shay Mitchell, nejvíce známá pro svou roli v seriálu Pretty Little Liars, bývá často označována jako královna sociálních sítí, také nazývána novodobou Kim Kardashian. Na jejím Instagramovém nebo Facebookovém účtu zveřejňuje mimo fotek z jejího snového cestovatelského života i její úžasné outfity, obvykle velmi elegantní vzhledy s nádechem exotiky. Shay je pro mě jednoznačně největší ikonou, nejen co se stylu týče.


Každodenní oblečení
Zdá se, že Shay dbá hlavně na pohodlí. Její všední outfity bývají velmi jednoduché, avšak vypadají skvěle. Nejčastějšími barvami, které Shay nosí, jsou klasiky - šedá a černá.  Její nutností jsou také tenisky. Shay miluje boty od Nike, speciálně Air Maxy, kterých má plný botník.
Vždy svou kombinaci doplní ještě o nějaký zajímavý šperk, nebo extravagantní sluneční brýle, které také nosí velmi ráda. Obvykle nechybí ani džínovina.









Pouliční styl
Shay opět sází na eleganci, tu vyjadřuje především velkými kabelkami, vysokými podpatky a hlavně kabáty ve svých oblíbených tmavých barvách. Někdy ale svůj vzhled obohatí nějakým poutavým vzorem nebo potiskem. A samozřejmě má vždy na očích sluneční brýle.




Červený koberec
Na důležitých událostech si Shay pochopitelně dává záležet. Nejen její šaty nebo její oblíbené kalhotové kostýmky vypadají úchvatně, ale i její většinou vyžehlené vlasy a makeup v podobě tajemných smokey eyes a výrazné odstíny rtěnky jsou dechberoucí.



Letní oblékání
Jak už bylo zmíněno, Shay moc ráda cestuje. To se také odráží na jejím oblékání. Exotické vzory, neposedné vlny ve vlasech, nespočet náramků, žabky, henna na rukou. Její inspirace směřuje hlavně na Bali a Maroko, kam zavítala před pár desítkami měsíců.






Ke komu vzhlížíte vy, jako k vašemu módnímu idolu? Líbí se vám styl Shay Mitchell?

Děkuji mockrát za přečtení mého - tentokrát nepříliš obsáhlého - článku.
- Kat

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Ona je úplne nádherná, rada ju sledujem aj na youtube a jej štýl je perfektný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Shay je hrozně krásná ♥ Krása od přírody..

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ona je i jedna z mála celebrit, která je krásná i bez makeupu.

      Vymazat
  3. Ja ju zbožňujem :)!! Ona je proste krásna vo všetkom :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji Shay celkově a její oblékání je TOP!♥ :3
    Nemám jednu osobu, ke které bych vzhlížela, ale pak takových favorite samozřejmě mám a mezi ně patří i Shay nebo Erica Mohn Kvam :)

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  5. Pretty Little Liars znám, ale Shay nijak obzvlášť nesleduji. Ale podle tvého článku musím uznat, že to s módou umí. Nemám žádnou módní ikonu. Chci být sama sebou, oblíkám se tak jako to cítím.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím. Můj styl také není nijak předepsaný, jen se inspiruji. :)

      Vymazat
  6. Zbožňujem ako Shay, tak aj jej úžasný štýl ♥
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  7. Milujem Shay, sledujem ju na každej jednej sociálnej sieti a je proste úžasná, tak ako jej štýl. Podľa môjho názoru je jedna z najkrajších žien♥♥

    OdpovědětVymazat
  8. Shay sice na žádné sociální síti nesleduji (ale vím, že existuje :D), a přijde mi jako super slečna. (y) To mi připomíná, že už bych se mohla podívat na PLL. :D Jinak vracím se k blogování. :) Mimochodem, máš úžasnej vzhled blogu. ♥ :D Sama sis dělala? :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts