My Favorite YouTubers

15:24


Konečně jsou tady další prázdniny, a s nimi i další článek. Za poslední dobu jsem sem vůbec nic nepřidávala, protože jsem neměla čas. A když už jsem nějakou volnou chvilku měla, nebyly nápady.

O prázdninách máme spoustu volného času, někdy až moc, a nudíme se. V takových chvílích sleduji filmy nebo seriály, článek o nich zde, ale když už není na co koukat, nebo není nálada, zavítám na YouTube. Při dnešním "nudění" jsem dostala spásný nápad a rozhodla se vám představit své nejoblíbenější zahraniční YouTuberky.



MyLifeAsEva
Eva Gutowski - alias MyLifeAsEva - je momentálně mojí nejoblíbenější YouTuberkou. Točí DIY videa, tagy, challenge, ale hlavně to, co mě od ní baví nejvíc, videa spíše pro zasmání, jako je třeba série videí "How To Survive High School".

Bethany Mota
Bethany je asi nejznámější YouTuberkou vůbec (společně se Zoellou). Její tvorba je úžasná, má skvěle editovaná videa, a vždy je pozitivně naladěná. Má skvělý vztah s fanoušky a je vidět, že ji točení videí baví. V poslední době ale nebyla na YouTube vůbec aktivní, za což jí fanoušci příliš neděkují. Sama ale řekla, že připravuje hodně věcí, takže se je na co těšit.


Niki and Gabi
Niki a Gabi jsou typická dvojčata, každá jsou úplně jiná, a to se také odráží v jejich videích. Kromě "klasických" videí, jako DIY, dekorace pokojů, nebo spíše těch neobvyklejších videí, jako je třeba "Očekávání vs. realita", začaly i dělat hudební videa.


MayBaby
MayBaby - neboli Meg DeAngelis - je známá právě pro svou originalitu. Je velmi kreativní, má neobvyklé nápady, náměty na videa i editing.


Sledujete zahraniční YouTube scénu? Kdo jsou vaši oblíbení YouTubeři? Sledujete některou z mých oblíbenkyň?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Všechny znám, ale Niki and Gabi a Megan jsem přestala sledovat, protože mi začaly být opravdu nesympatické.. čistě můj názor. Bethany je ale fajn, mohla by být ale aktivnější. Já mám ze zahraničních youtuberek nejraději Zoellu, Alishu Marie a Aspyn Ovard. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoiler: Aspyn a Alishu jsem si chtěla nechat do druhé části článku. :D Děkuji za komentář. ❤

      Vymazat
  2. Všetky tieto baby poznám a mám ich tiež veľmi rada :D skvelý článok, tiež som robila tento článok :)
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. MayBaby a Niki a Gabi mam moc ráda, jejich videa mě vždycky nabijí pozitivní energií:-)
    http://jdeocestu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Popular Posts