Tips For Your Instagram

11:27



Celkem dlouho jsem tu nebyla, za což se vážně moc omlouvám. Ale jsem tady a se mnou i nový článek.

Tentokrát moje tipy pro hezký Instagram, o tom, co ovlivňuje, jestli se mi účet líbí nebo ne, a co mě dokáže přimět stisknout tlačítko Sledovat.


Uživatelské jméno
To je to první, co vidíme, ať už nás někdo začne sledovat, nebo se mu líbí naše fotka. Samozřejmě, že uživatelské jméno je libovolná volba a může být naprosto jakékoliv. Co mě ale trošku odpuzuje jsou tečky, podtržítka a číslice. Lidé si je do uživatelského jména dávají pravděpodobně proto, protože je jejich jméno, co chtěli, už obsazené. Takže to vypadá třeba takhle:
Chtějí: @alenkanovakova
Mají: @alenka_novakova_14
Někdy je ale lepší vymyslet si nějakou zkráceninu nebo originální přezdívku, jako například:
@alinovakova
@pinkloverali

Sladění, téma
Je dobré si určit, jestli chceme mít účet fotografický, módní, fanouškovský, fotit jídlo, zveřejňovat fotky ze života, a podobně.
A taky si držet uspořádaný účet. Když si někdo rozklikne váš účet, je vaším potenciálním sledovatelem. Hezky zorganizované fotky, třeba sladěné do jedné barvy, působí velmi pěkně, proto je větší pravděpodobnost, že vás začnou sledovat, také proto, že už budou zhruba vědět, jaké věci zveřejňujete.





Kvalita, úprava
Kvalita a úprava fotek souvisí s bodem uvedeným výše. Nejlépe se fotky sladí, když k nim přidáte stejný efekt. Tím ale nemyslím naprosto odpuzující selfiečka z Retricy, kde je vidět jen půlka vašeho obličeje a ještě k tomu připomíná zrnění televize.
Mými oblíbenými aplikacemi na úpravu fotek jsou VSCO Cam - výběr ze široké škály filtrů s dalšími možnostmi personalizace, nebo Magic Hour, kde si můžete vybrat z tisíců již předpřipravených efektů (bohužel vypadají pěkně jen na vysoce kvalitních fotkách).


Bio
Bio se říká tomu místu pro váš text mezi údaji o vašem účtu (profilová fotka, počet sledujících, atd.) a mezi vašimi fotkami. Většinou taky ovlivňuje moje rozhodování o sledování, např. jestli mě zaujme citát nebo hláška, co tam mají, nebo jestli máme něco společného (seriály, hudba, ...). Také se tam často objevuje kontakt na jiné sociální sítě.


Mé oblíbené účty
Také se někdy nechávám inspirovat cizími účty, ať už jsou to fotky, nebo cokoliv jiného. Mezi mé nejoblíbenější tedy patří tyto:
@laurdiy

@aspynovard

@vsco.princess
Zde se můžete inspirovat různými kombinacemi filtrů v aplikaci VSCO Cam.

@o.xygen

@voguebuddy

@gtfosage

Do komentářů mi můžete napsat svoje Instagramy, ať vás můžu sledovat. ♡
- Kat

You Might Also Like

8 komentářů

  1. To máš pravdu... (: akurát pred nedávnom som začala budovať instagram a veľmi dôležité je komentovať a lajkovať iné obrázky. A ak by si sa rada pozrela na môj, je tu: instagram.com/danielainthelibrary

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásny článok, skvelé tipy :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  3. Já na Instagram přidávám převážně fotky ze života - z akcí, s kamarády a podobně. A tím pádem sleduji hlavně účty mých kamarádů, oblíbených značek, autorů, filmů atd. Jinak, můj IG je gabusenka_g :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Popular Posts