How To Make Working Out Easier

16:46



Zdravím všechny! :) 
Vždycky jsem si říkala, že bych měla začít posilovat a budovat si dobrou tělesnou kondici, ale nikdy jsem svoje plány nedokázala zrealizovat. V poslední době se mi ale konečně začalo dařit. V tomto článku je několik tipů ke cvičení, které ráda dodržuji.

Hey everyone! :)
I've been always thinking about starting working out and building myself a good body condition, but I've never made it happen. Although, I've been doing great lately. In this article you'll find a few of my tips, that I like to stick to.

Motivace

Je potřeba si najít něco, co vás zvedne z gauče a přinese vám z cvičení alespoň malou radost. Mou motivací je můj playlist. Sestavila jsem si ho z rychlých a rytmických písní, které mě vždy donutí se hýbat. Perfektními písničkami pro náš work out jsou třeba Oh No!, Bubblegum Bitch a Electra Heart, vše od Mariny And The Diamonds.

Motivation

You need to find something, that will make you get off your sofa and bring you a little bit of joy from working out. My motivation is my playlist. I made it from some fast songs that will always make me wanna move. The perfect tracks for out work out are for example Oh No!Bubblegum Bitch and Electra Heart, all by Marina And The Diamonds.

Každodenní "cvičení"

Není vždycky nutnost udělat milion sklapovaček a kliků (to se tedy samozřejmě nevylučuje ;)), ale někdy stačí využít správných příležitostí, které se vám naskytnou v každodenním životě. Můžete třeba vyběhnout nebo seběhnout schody místo jízdy výtahem, nebo si každý den vyrazit na krátkou procházku.

Everyday "Practice"

It's not completely necessary to do a million V-ups and push ups (well, that doesn't mean you can not do it ;)), but sometimes it's just about taking the right opportunities from our everyday lives. You can run up the stairs instead of riding the elevator, or you can take a short walk every day.

Plán

Když se chcete pustit do klasického cvičení, je dobré sestavit si cvičební plán. Zakomponujte do něj určitý počet kliků, sedů-lehů, dřepů, nebo dalších cviků, které je možné najít na internetu nebo v časopisech, a s postupem času si zvyšujte jejich obtížnost nebo množství.

Training Plan

If you really want to start working out, it's good to make a training plan. Fit in there a certain number of push ups, sit ups, squats, or any other excercises that you can find on the Internet or in magazines, and little by little add difficulty or amount of them.

Pohodlí a prostředí

Všechno se dělá lépe v pohodlí. Najděte si vhodné oblečení, o kterém víte, že se v něm cítíte dobře, a najděte si své místo, kde se vám bude dobře pohybovat. V teplých dnech můžete třeba vyrazit ven do parku, budete mít klid a plno prostoru ke cvičení a zároveň splníte svou každodenní procházku. :)


Comfort and locations

Everything is better when you feel comfy. Find your clothes which you know you feel great in and find your place to train. You can go to the park on warm days, you will be working out in a quiet, calm place with a lot of space and you will also complete your "everyday walk" task. :)



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Upřímně.. já jsem ve cvičení zatím zábavu nenašla. Vždy jsem cvičila tak dva týdny a pak mě to přestalo bavit. Jediný sport, který mě ani po několika letech bavit nepřestal je lyžování. Jenže jak chceš lyžovat v létě.. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si ke cvičení ještě cestu nenašla - stále se snažím začít, ale nejspíš mi chybí ta správná motivace a já to vzdávám velmi snadno a velmi rychle.. Tvůj článek se mi moc líbí, každý podobný mě motivuje a dodává sílu/odvahu/inspiraci k tomu, abych taky začala..
    Tvůj blog se mi moc líbí, přidávám se k pravidelným čtenářkám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ach ked som sa pozerala na svoje brucho z dovolenky, prisla som na to ze musim zacat cvicit...len ja som taaak leniva. Clanok je velmi pekny, ale myslim, že to asi aj tak nedam.....ale mozno raz

    OdpovědětVymazat
  4. cvičenie mám veľmi rada či už len tak sama doma alebo skočím do fitka :) Ja mám cvičenie celkom rada, milujem ten pocit, keď docvičím ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som cvičiť skúšala, ale neviem v tom nájsť potešenie. Ja zase tancujem a nasla som motiváciu aspoņ v tom, ale nejaké tie fitká len príležitostne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľakrát som si povedala, že budem chodiť pravidelne do fitka. Omrzelo ma to po ani nie dvoch týždňoch. Ale teraz som sa rozhodla, že s tým nechcem prestať a chcem sa cítiť lepšie, že konečne niečo robím pre svoje telo. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Super! Člínok sa naozaj podaril! :) Veľmi užitočný :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Popular Posts