Room Decor | Mini Haul

18:41





Ještě předtím, než odletím na podzimní prázdniny, vám tu nechám rychlý článek s haulem, který se týká bytových doplňků. Většinu jsem si pořídila nedávno, některé jsem teprve nedávno začala používat (dá se to o dekoracích říct?).
Before I leave on a fall vacay, I would like to leave here a quick haul article, which is about room decor. I have purchased most of it or have started using it recently (can even I say I use decorations?).


Prvním bodem tohoto článku jsou Yankee Candle svíčky, vůně Shea Butter and Vanilla, Lavender Spa, Margarita Party a Fruity Melon. Ještě jsem neměla možnost si je zapálit, ale jen když mi stojí na stole ještě zabalené, dokážou mi nádherně provonět pokoj. Jsou z Globusu (z nějakého důvodu mi Yankee a Globus k sobě nejdou), každá za 25,- Kč.
The first part of this haul are those Yankee Candles, in the scents of Shea Butter and Vanilla, Lavender Spa, Margarita Party and Fruity Melon. I have not burnt them yet, but they can make the room smell amazing just standing on my desk, unpacked.



Tenhle dračinec (v Ikee pojmenován jako Dracaena Marginata) jsem si zamilovala na první pohled. Miluju jeho jednoduchý vzhled, plus se nemusí zalévat tak často, no prostě ideální pro mě! Stál 29,- Kč, bílý květináč Kardemumma byl za 39,- Kč.
I immediately fell in love with this Dracaena (Dracaena Marginata at Ikea). I adore its minimalistic look and I don't have to water it that often, it's just perfect for me!


Tato tabulka je z Primarku za 6 Euro. Používám ji však málokdy, protože si málokdy vzpomenu na ni něco napsat (rozumějte: prostě se mi nechce. :D). Mám ji už delší dobu, ale říkala jsem si, že by se do tohoto článku náramně hodila.
I rarely use this cute board, because I rarely even remember to write something on it (actually, I'm just too lazy to do that. :D). I own it quite for a long time, but I thought it would fit in this article well, so here it is. :)


Tato poslední část článku je moje oblíbená. Je to sada kaktusů (Cactaceae) v bílých květináčích opět z Ikey za 149,- Kč. Kaktusy miluju, takže jsem je tam prostě nemohla nechat!
This last thing is my favorite. It's a pack of cactuses (Cactaceae) in white flowerpots. I absolutely love cactuses, so I had to get them!


Tak já letím (skoro už doslova), musím si dostahovat další díly American Horror Story na cestu. Zhruba za pět hodin už budu na letišti, troufám si říct, že můžete očekávat nějaký travel diary. :) Mějte se zatím krásně!
So, I'm about to go, I need to download some of those American Horror Story episodes, so I have something to do on the plane or at the airport, where I will actually be in like five hours. I think I can say that you can look forward to some travel diary. :) Okay, I'm saying good bye for now.


You Might Also Like

12 komentářů

  1. Tie kaktusy sú úplne dokonalé! Keď pôjdem do Ikei musím si ich kúpiť! A tá tabula, kvet a sviečky..! Všetko je to nádherné ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Taky jsem se do nich úplně zbláznila! ❤️

      Vymazat
  2. Tu tabulku jsem v Primarku viděla ale bylo mi jasné že bych si na ní stejně nikdy nic nenapsala;) a ty kaktusy mám také, arkorát v zeleném květináčku;)

    Ráda bych tě pozvala s sobě na giveaway ;)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když na ni nepíšu, stále mi hezky zdobí pokoj, takže určitě nelituji, že jsem si ji pořídila. :) Děkuji za komentář.

      Vymazat
  3. Máš krásné fotky a design blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu moc hezké věci a máš to krásně nafoceno! :) U mě by asi taky vyhrály ty mini kaktusy! Jinak, dneska se chystám do IKEA, takže skvělá inspirace! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju dekorace sladěné do bílé barvy, hezký článek :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts