Affordable Phone Cases | DIY

21:01

Zdravím všechny! Tak jak si užíváte předvánoční čas? Já už jsem na Vánoce připravena, tedy alespoň co se dárků týče. Na prázdniny mám naplánováno zkouknout zatím osmidílný seriál Stranger Things, který se má údajně odehrávat ve vánočním období, takže i tak se budu udržovat v náladě. :)

Nedávno jsem na internetu viděla několik návodů na výrobu krytů na telefon, tak jsem se rozhodla, že to taky vyzkouším! Nejpřijatelnější pro mě byly ty, jejichž design se prakticky jen hodil do tiskárny, vystřihl podle velikosti telefonu a bylo to. Sama jsem byla zvědavá, jak bude výsledek vypadat, a nakonec jsem vážně spokojená.

 


Bude potřeba akorát průhledný kryt na váš telefon a tiskárna. Náš postup je neskutečně jednoduchý. :)



Prvním krokem bylo si najít obrázek reálné velikosti svého telefonu. Stačí si jen vygooglit typ vašeho mobilu (a přidat nějaká ta slovíčka jako třeba "template"). Já použila tento obrázek:


Potom jsem si našla obrázky, které bych na krytu chtěla mít - v mém případě jen černobílé, protože nemám barevnou tiskárnu. Pokud už máte vybraný vzhled krytu, stačí jen obrázek "zasadit" do šablony zmiňované výše (obrysy musí být vidět - zvolte vhodné překrývání) v jakémkoliv programu na úpravu fotek, já použila PicMonkey. Pak už zbývá jen vytisknout a vystřihnout podle naší šablony. :)




Jedním z motivů, které jsem zvolila, je elegantní a momentálně velmi populární bílý mramor. Všude jsem se snažila sehnat mramorový kryt, neuspěla jsem. Teď je problém vyřešen (pokud to znělo jako fráze z reklamy nebo teleshoppingu, omlouvám se :D).




Tohle je moje již hotová šablona k vytisknutí, kompatibilní jen s iPhone 6s. (Zase jako z reklamy :D)


Další vzhled, který jsem zvolila, byl tento "mřížkový" vzor. Také už jsem ho na fotkách v poslední době vídala. Zalíbil se mi jeho minimalistický look, tak jsem šla i na něj. :)




Mým posledním tištěným designem je tato slovní hříčka, přezdívka, nápis - nebo jakkoliv už to nazveme - Miss Shellfish Beach, na motivy zpěvačky Mariny and the Diamonds.




A ještě jako bonus jsem si udělala jen takovou ozdobu k průhlednému krytu. Řekněme, že mi zbyl neužitečný balící papír, a já ho ještě zužitkovala. :D Diagonálně jsem střihla vrchní část, ta spodní je obkreslená podle obrysu telefonu. Myslím, že tento odstín zlaté vypadá s pravou barvou mého mobilu skvěle!



Zkoušely jste někdy něco takového? Jak jste s výsledkem spokojeny? 



You Might Also Like

12 komentářů

  1. tie kryty sú naozaj brutálne ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně se ti to povedlo! Možná něco vyzkouším i na svůj mobil, ale zase se mi nechce kazit ta nádherná rose gold.
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. To chápu, proto jsem udělala ten poslední kryt, kde je překryta jen část telefonu. :)

      Vymazat
  3. Ten mramorový a kostkovaný je vážně super. Vypadá tak jako elegantně:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Naozaj skvelý nápad na originálny kryt :)

    OdpovědětVymazat
  5. wau,tak toto by som nikdy nepovedala, že je to ručne robené :) vyzerajú naozaj skvele a originálne :) navyše sa mi páči ako vtipne a príjemne píšeš:)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Popular Posts