Christmas Prague | Photo Diary

19:21

Ahoj všichni! Čtvrtá adventní neděle je na dosah ruky, s ní se blíží i Vánoce a prázdniny (!!). Nečekala jsem, že to všechno tak rychle uběhne.



Minulý víkend jsem absolvovala výlet do centra Prahy (ne, žádný obří roadtrip, jen pár minut v našem neslavném emhádéčku). Měla jsem docela dost fotek, tak jsem si říkala, proč to nehodit do článku. V ten den byla sobota, v neděli jsem tedy článek chtěla sepsat, jenže místo toho jsem celý den psala akorát tak o druzích buněk a tkání v lidském těle, takže to mi trošku překazilo plány. A přes týden nebylo na blog ani pomyšlení - na to že je před Vánocemi, ve škole máme tedy vážně napilno! Naštěstí konečně začíná víkend, takže fotky konečně přidávám. :)








Tato fotka prostě musí být mou oblíbenou! Ty domky jsou naprosto úchvatné.

Stromeček (ehm, spíše megastrom) na Staroměstském náměstí. Slyšela jsem několikrát, jak lidé říkají, že se jim nelíbí, jak je přezdobený, já si ale myslím, že to k vánocům patří.


Tato fotka byla původně pořízena a upravena pro můj Instagram (@katslaj), no nakonec ji přidávám i sem. Do komentářů mi můžete hodit svoje IG účty. :)

Zavítali jsme i do obchůdku s cukrovinkami "Capitain Candy Shop". Působí velmi příjemně, atmosféra je zde skvělá, nicméně ceny už jsou značně horší. Očím i chuťovým pohárkům ale sladkost dokáží polichotit. (Za přesvětlení se omlouvám.)




 Želatinové plátky pizzy, volská oka, tenisové míčky, výběr byl vážně velký.

Wow, kvalita se po přidání filtru značně zhoršila. :D

Na konci dne jsme se nějakým záhadným způsobem octli znovu na Staromáku. Na první pohled nás zaujal majestátně se tyčící osvětlený stromek, pokud se tedy nepočítá dav lidí, který připomínal tlačenici před koncertem nějaké světové hvězdy, navzájem navazující až příliš fyzického kontaktu.

Tímto se dostáváme na konec dnešního článku. Užívejte pátečního večera, mějte se krásně.
P.S.: Pokusím se pozměnit blogovou šablonu, takže pokud budou nějaké problémy se vzhledem nebo čitelností, předem se omlouvám. :)

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Nádherné fotky, já dnes dobalila poslední dárky a už jen vyhlížím Štědrý den. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to ti upřímně závidím. :D Já ještě bohužel úplně zabaleno nemám.

      Vymazat
  2. Praha je krásna! :) a ísť tam teraz v období Vianoc, to musí byť nádhera :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Bože ty bonbony ♥ Jinak hezký článek, na stromku v Praze se mi nejvíc líbí ty velký ozdoby, ty jsou fakt super :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som tam bola minulý rok v januári a možno aj tento rok sa mi podarí ísť teda už budúci :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera♥ Vianočnú Prahu som ešte nemala možnosť navštíviť, len takú predvianočnú, tento rok začiatkom novembra, ale dúfam, že raz sa tam pôjdem pozrieť aj na vianočné trhy!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. prekrasny stromcek!
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine :) Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.cz/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat

Popular Posts