What I Got For Christmas 2016

21:12

Ahoj všichni! Doufám, že jste si Vánoce pořádně užily. Já ano, vždyť ale ony vlastně zdaleka ještě nekončí! Já začala koukat na Stranger Things, jak jsem slibovala, a jsem nadšená, kdo ještě neviděl, rozhodně doporučuji (ale taky si nejdřív přečtěte děj a recenze diváků jako prevenci proti případnému šoku).


V dnešním článku se s vámi podělím o tom, co jsem dostala k Vánocům, můžete to třeba brát jako inspo na povánoční slevy. :)



 (Mimochodem chystáte se někam za slevami? Teď se určitě dá sehnat spousta super věcí za lepší ceny.)

Začneme kosmetikou. Paletka s různými druhy produktů jménem The Enchanting a rozkošný lesk na rty (je to disko koule, ozdoba, těžko říct...) ze Sephory a parfém Lancome Tresor Midnight Rose, který voní naprosto božsky.

Paletka zevnitř.


Oficiální kalendář na příští rok s mým nejoblíbenějším seriálem - Pretty Little Liars.

Druhá strana kalendáře.

Hra Just Dance 2017 na Playstation 4 a plakát s úžasnou Lanou Del Rey.


Takhle vypadá motiv plakátu, bohužel nemám vlastní fotku toho mého rozbaleného.

Dále tu máme tyhle úchvatné Fjallraven Kanken batůžky, nemám slov! :)

Dále tu jsou tyhle roztomilé Converse ponožky. Jsou neuvěřitelně příjemné na dotek!

Tímto se konečně dostáváme k oblečení. Začneme hromádkou věcí z H&M. Černé oversized tričko ze silnější látky s nápisem "Some day everything will make perfect sense", šedý žerzejový top "I'm allergic to basic" a tmavě červené tričko se symbolem "freedom, love, peace".

Další úlovky z H&M, tentokrát tyto skvělé mikči. Starorůžová klokanka s bílými šňůrkami a šedá mikina s nápisem "Team Internet", tu fakt nadprůměrně zbožnuju! 

Dále tu máme věci z obchodu Stradivarius. Tento silnější bomber jacket je vážně skvělý, nemůžu se dočkat jara, až ho na sebe hodím.

Tyhle boots jsou taky super. Vypadají skvěle, vylepší každý outfit a i když se to na první pohled nezdá, jsou překvapivě pohodlné.

- kvalitka opět zmizerněla -
 Další jsou dvoje kalhoty, jak jinak, v černé barvě. Silnější legíny se zipy jsou ze Stradivaria (snad se to tak skloňuje) a džíny jsou z Forever 21, čímž se tedy dostáváme k další a zároveň poslední várce věcí z tohoto obchodu.

Tato vintage trička zbožňuju! To černé s nápisem "Pizza Lover" mě úplně vystihuje, bílé s nápisem "Bonjour" má ještě vzadu "Au Revoir", což mi taky přišlo roztomilé. A L.A. - moje destinace snů, není co dodat. :)

Pastelově růžová mikina s nápisem "Rockstars Only", šedovínové tričko a dva přiléhavé svetry - v růžové a bílé s černým lemem kolem krku.

Máme nějaké dárečky společné? Co jste dostaly vy? Pochlubte se v komentářích. :) 
Užívejte svátků jak jen to jde!


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc pěkné dárky. Také jsem našla nějaké oblečení pod stromečkem, respektivě klasické černé kalhoty, které mi v šatníku chyběli, cardigan s kožíškem, pyžamo, knížku, diář a jako klasiku - kosmetiku. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno jsou to moc krásné věci :) nejvíc se mi líbí asi ten bomber, hlavně kvůli té barvě :) a Stranger Things jsem viděla už v létě, ale je to prostě pecka :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj skvelé darčeky! Všetko sa mi veľmi páči ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat

Popular Posts