How To Make 2017 Awesome

18:32

Zdravím všechny! Jak probíhá váš první měsíc v roce? Já si myslela, že alespoň pár dní po prázdninách bude ve škole ještě klid, no, mýlila jsem se. Testy tu chodí jeden za druhým, tak to tedy, doufám, vysvětluje, proč nový článek píšu až dneska.


V tomto článku zmíním několik věcí, které můžete zařadit mezi nové zvyky a o trochu si svůj nový rok vylepšit, pokud náhodou stále hledáte nějaká předsevzetí v polovině ledna.


Začněte tvořit

Dlouho jste přemýšlely o založení vlastního blogu, kanálu na YouTube, nebo snad psaní vlastní knihy? Teď je ta pravá příležitost. Nic vaší kreativitě nesmí zabránit, proto začněte právě teď, než zase začnete pochybovat!


Najděte si nového koníčka

Tento bod snad mluví sám o sobě. Stačí jen pár minut na internetu, než se proklikáte několika informacemi, kdy a jak, a pak už jen můžete vyrazit za novými zkušenostmi.


Neustále nacházejte nové věci

Každý den bychom se měli dozvědět nebo poznat něco nového. Je to vlastně jednoduché. Přečtěte si článek, nebo si pusťte film, který jste ještě neviděly. Já si například každý měsíc přidávám do telefonu nová alba nebo písničky, a v průběhu měsíce si je ukládám do hlavy.


Najděte nový talent

Začněte více kreslit, tančit, zpívat, nebo cokoliv, co jste dosud ještě nezkoušely, a nějakou dobu v tom pokračujte. Časem se může ukázat, že jste celou dobu žily s dovedností, kterou jste nevyužívaly.


Vytvořte si svůj svět

Najděte si způsob, jak odpočívat. Čas od času si vytvořte vlastní bublinu izolovanou od okolního světa a zamkněte se uvnitř. Poslouchejte hudbu, kreslete, čtěte, stačí jen 15 minut každý den a člověk se hned cítí lépe. Všechny tři možnosti pro mě fungují skvěle. :)


Soustřeďte se na to dobré

Rozhodně neříkám, abyste přehlížely to, co vás čeká, ať už je to pozitivní nebo negativní, ale rozhodně neignorujte to, co už jste dokázaly. Dobrý způsob, jak se motivovat k novým úkolům, je zapsat si minimálně jednu věc, která se vám v ten den povedla. Každý večer si ji můžete připsat k uplynulému dni v diáři. Umožní to nový pohled na práci a nakopne vás to ke složitějším úkolům. Nakonec můžete ještě zhodnotit celý týden.


Jak plánujete vy udělat svůj rok 2017 úžasný? 




You Might Also Like

4 komentářů

  1. skvelý pozitívny článok (y) ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký článek a věř nebo ne, já si opravdu začínám dávat předsevzetí až teď! A nebo ne ani předsevzetí, spíš takové drobnosti, co jsem vždycky chtěla udělat a rozhodla jsem se, že rok 2017 bude pro ně ten pravý! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Popular Posts