My Clothing Style | Get To Know Me!

15:00



Zdravím! 
Doufám, že váš týden šlape tak, jak má. Můj rozhodně ano, dnes jsem dokonce po návratu ze školy, kdy mívám obvykle jakýsi útlum, měla nějakou produktivní náladu (rozumějte: zalila jsem kytky a všechno na další den jsem si připravila překvapivě rychle), proto tedy článek na tento týden přidávám o den dřív. Taktéž to mu bylo i u minulého článku, možná tedy ještě pouvažuji o tom, že budu příspěvky vydávat místo pátků ve čtvrtek.
A tématem toho dnešního je styl mého oblékání, trendy, které se mi líbí, a co nosím nejraději, pokud tedy ráno stíhám a mám čas vybírat.


Fotografie níže nejsou moje.

Obecně...

Tímto bodem bych ráda shrnula to, jaký styl volím. Jde tedy spíše o jednodušší oblečení, které je především pohodlné. Nepřeháním to s vrstvením, ale snažím se, aby byl určitý vzhled něčím zvláštní. Pokud je nějaká část outfitu jednoduchá, upoutání pozornosti je tedy na další části (například jednoduché tričko a zajímavé kalhoty) - to je to, čím se řídím.

Barvy

Řekněme, že se většinou křiklavé barvy nevyhledávám. Poslední dobou se přikláním spíše k odstínům pastelovým, nebo úplným klasikám, černé, šedé a bílé. Ráda tyto dvě alternativy kombinuji - na principu uvedeném výše.

Svršky

Co se týče vrchní části outfitu, úplně nejradši mám trička a mikiny, co jsou mírně oversized, tedy úmyslně větší, než moje pravá velikost. Opět zde panuje jednoduchost - malé nápisy a motivy jsou tím nejčastějším případem. Nevyhýbám se ani svým DIY kouskům. Sice vůbec nejsou perfektní, zato jsou ale unikátní a ojedinělé. Nepohrdnu ani špetkou vintage/retra. A pokaždé, když to jde, musím mít vyhrnuté rukávy. :D

Picvpic.com

 @deaddsouls na Instagramu

@mari_malibu na Instagramu

Kalhoty atd.

Tak, horní část outfitu je za námi, zbývá ještě ta spodní. V první řadě je asi vhodné říct, že preferuji kalhoty před sukněmi. Nejen proto, že absolutně nevím, jak je kombinovat s topy, ale hlavně proto, že mi není v sukni příjemně (i přesto, že si pod ni vždy beru sportovní kraťásky)
Kalhoty nosím výhradně skinny, přiléhavé, a pokud možno high waisted, tedy s vysokým pasem. Stále se tu bavíme hlavně o komfortu - ano, věřte nebo ne, uvedené typy kalhot jsou mi nejpohodlnější - ale v neposlední řadě i o jejich vzhledu. Poslední dobou nejradši nosím džíny, přestože dříve byly mými oblíbenci legíny, a úplně nejradši právě ty, co mají vyšší pas. Do nich vždy skládám spodní konec trička nebo mikin, z jakéhosi prostého důvodu mám tendenci to tak dělat s jakýmkoliv svrškem.

Forever21.com

Newlook.com

Missguided.com

Obuv

Tenisky především. Jedny z mých nejoblíbenějších jsou černé Nike Roshe Run nebo klasické bílé Converse. Teď v zimně nosím moc ráda také černé boots!

Modnayaobuvru.ru

@lifeisisa na Instagramu

@deaddsouls na Instagramu

Doplňky

Jeden doplněk, který nosím neustále, jsou mé brýle. Někdo by si mohl říct, že nošení brýlí není nic, za co by měl být člověk rád, nicméně já to beru tak, že mi alespoň trochu ozvláštní outfit. Sice jsou pořád stejné, ale i tak se hodí! :)
Pokud chceme mluvit o klasických doplňcích, nejradši na sebe hodím nějaký choker nebo krátký řetízek s malým přívěškem, i tady ale zůstávám u jednoduchosti.
Jako zavazadlo mám nejradši malý módní batůžek, vlastním jeden koženkový a dva Fjallraven Kanken.

Forever21.com

Crazybackpacks.com

Enfacedl.com

Oblíbené obchody

Dostáváme se k poslednímu bodu článku, a to kde oblečení kupuji. Moje snad úplně nejoblíbenější obchody jsou Forever 21 (myslím, že zdroje ilustračních obrázků mluví za vše :D) a Stradivarius. Hned za nimi v závěsu jsou H&M a Reserved.


Jak byste popsaly svůj styl vy? Které obchody jsou vašimi oblíbenými?

P.S.: Fotografie mých oblíbených kousků z vlastního šatníku se, doufejme, objeví v samostatném článku. :)
P.P.S.: Postupně aktualizuji úvodní obrázky u starších článků, momentálně jsem zhruba v půlce. Snad to bude brzy hotovo.


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Presne podobný štýl mám aj ja ♥ Reserved a Tally Weijl sú moje najobľubenejšie obchody :)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  2. Taky v oblečení mám nejvíce bílé, šedé a černé barvy, je to prostě klasika :) V jiných barvách si připadám divně :/ A souhlasím, buď mám ráda trička, která jsou "čistá" a nebo nějaký malý nápisek taky snesu :) Nejvíc jsou pro mě trička s textem, který vyjadřují to, co cítím :)
    Tak u kalhot se taky shodneme, skinny a high waisted jsou prostě top! Sice mikiny do kalhot nedávám, ale trička rozhodně ano :)
    Já nejčastěji chodím do H&M ♥ a občas New Yorker :D :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se opravdu téměř ve všem shodujeme! Děkuji za komentář. :)

      Vymazat
    2. Kat! ♥ Děkuji ti moc za krásný komentář, o to jsem se přesně snažila, aby byl pozitivní, aby se tím lidi motivovali a hlavně jim ukázat, že to funguje. Jsem ráda, že to splnilo účel! :)
      Jsem moc ráda, že se ti můj styl a můj blog líbí, dělá mi to velkou radost! :)
      Janet

      Vymazat
    3. No není vůbec za co, chválu - a nejen tu moji - si rozhodně zasloužíš. :) ♡

      Vymazat

Popular Posts