How To Spice Up Your Basic Outfit/Clothing

20:19


Také patříte mezi ty lidi, co milují jednoduché oblečení, ale zároveň nechcete, aby to všechno vypadalo až moc jednoduše? Jsem si jistá, že nejsem jediná, určitě si taky někdy řeknete, že vašemu outfitu něco schází. Pokud to tak opravdu je, v tomto článku se vám pokusím s tímto problémem pomoct - sepsala jsem několik způsobů, jak svoje oblečení nebo rovnou celý look trošku vyšperkovat. :)


Pásek
Jedna věc, která dokáže vzhled skvěle obohatit, může být pásek. Pokud mám být upřímná, nikdy jsem pásky moc neměla ráda, ale poslední dobou nacházím více a více způsobů, jak jejich funkcí využít a ještě je přitom sebevědomě nosit jako vkusný doplněk. (A že už bylo na čase, moje oblíbené černé džíny by nějaký velmi nutně potřebovaly!)
@thefashionbum na Instagramu

Fishnets
Jedním z aktuálních internetových trendů jsou takzvané "fishnets", v překladu rybářská síť (proto se, myslím, všechny shodneme na tom, že budeme raději používat výraz anglický). Mohou se oblékat jako naprosto cokoliv: punčochy, ponožky, nebo třeba i jako tričko. Chápu, že u tohoto bodu je to rozhodně otázka vkusu, ale pokud se nebojíte jít do trochu extravagantnějších outfitů, fishnets jsou právě pro vás!

@jacquiealexander na Instagramu

@jacquiealexander na Instagramu

Výrazné boty
Něco, co rozhodně na tomto seznamu nemohu vynechat, je jakákoliv poutavá obuv, například boots nebo boty na podpatku. Stačí si k nim třeba vzít jen jednoduché bílé tričko, vaše oblíbené džíny a je hotovo.
@aliwanagg na Instagramu

@deaddsouls na Instagramu

Nášivky
Doplňky nejsou však jediným řešením. Pokud nechcete nakupovat nové oblečení a zároveň máte chvilku volného času, můžete si zkusit vytvořit nějaké DIY kousky, například zkuste nějaké nášivky. Dodá to vašemu vzhledu jakýsi retro nádech a budete si připadat, jako kdybyste měly hromadu nového oblečení!
@thewomanssite na Instagramu

@fatherkels na Instagramu

Čepice a klobouky
Pokrývka hlavy může být skvělým doplňkem. Stačí si jen najít to své - klasický klobouk, kšiltovka, "beanie" čepice,... Možností je opravdu spousta.

@ironnsalt na Instagramu

@ojandcigs na Instagramu

Díry
Pokud nemáte strach pustit se do odvážnějšího DIY, můžete oblečení, které vás už nudí, ozvláštnit dírami (zní to vážně divně, když se to vysloví nahlas), nebo ze starých triček udělat crop topy. 
@deaddsouls na Instagramu


@itsdarkoutbaby na Instagramu
Zde mám na mysli tuto košili. Stejně jako u džín vypadají skvěle díry na kolenou, u svršků mohou být prostřiženy rukávy v oblasti ramen nebo loktů.


Máte raději spíše jednodušší nebo výraznější oblékání? Které z uvedených tipů samy používáte, nebo používat chcete?
Přeji všem krásný den. 




You Might Also Like

17 komentářů

  1. Keď prišlo oblečenie s tými nášivkami, moc sa mi nepáčilo, ale pred nedávnom som si kúpila pásikavé čiernobiele tričko s nášivkami na lakťoch - také čerešničky a strašne sa mi to páči! Inak, skvelý blog! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vlastně nepoužívám nic z toho, ráda bych ale nosila ty kšiltovky a klobouky :)
    Jediné, co se mi naprosto nelíbí z toho, co jsi zde uvedla jsou fishnets, tento styl jsem nějak vůbec nepochopila a vůbec se mi to nelíbí, jinak všechno ostatní je fajn :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beru tvůj názor, jak už jsem řekla, je to o vkusu. :) Děkuji za komentář. ❤

      Vymazat
  3. Nice článok a kopec novej inšpirácie! :) Za mňa super :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Věř, že tenhle problém mě trápí poměrně hodně často :D nejraději mám klobouky, výrazné boty a nebo třeba výrazné brýle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež veľmi rada nosím basic oblečenie, ale väčšinou sa ho snažím oživiť nejakým výrazným kúskom, farbou alebo doplnkom:) Alebo idem jednoducho celá basic a hotovo:D

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý článok! Klobúky mám dva a vôbec ich nenosím a na nejakú šiltovku si brúsim zuby :)

    OdpovědětVymazat
  7. Z těhle "ozvláštnění" teda u mě nic nevede... Hlavně se mi příčí ty nášivky a síťované věci -> to je jako mít na sobě ty staré síťované nákupní tašky, nemůžu si pomoct, ae hrozně mi je to připomíná :D

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Teď ty nášivky jsou skoro všude, až mě to sere.
    Jinak podle mě (což se až divím) dělá u kalhot práve ten pásek (teda pokud je na očích, žejo..)

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  9. Super zajímavý článek, mně se líbí "fishneds" a ráda takové věci nosím..

    OdpovědětVymazat

Popular Posts