Twine + Cork Board Wall Grid | DIY Desk Organization

17:25

Zdravím! 
Dneska přicházím s menším DIY článkem. Už rok jsem se dívala na stejně ozdobenou nástěnku (no, ozdobenou, prakticky jsem jen okraje oblepila zlatou páskou a všechny ostatní washi tape jsem pověsila na připínáčky), kterou jsem popisovala v jednom z úplně prvních článků - a jestli si ho, mimochodem, pamatujete, tak mockrát děkuji, že jste tu se mnou od samých začátků blogu.
Nicméně, nic, co bych potřebovala mít na očích, jsem nikdy na tu nástěnku ani nedávala, prostě mi jen tak visela na zdi, bez jakéhokoliv účelu, pokud nepočítáme držení pásek nejrůznějších barev, které akorát drobily třpytky na stůl. Rozhodla jsem se ji tedy nějak zužitkovat, aby byla motivující a zároveň příjemná na oko.




Tak takhle vypadala moje nástěnka doposud (mimo toho, že jsem tento citátek z neznámých důvodů později strhla). Fotografii jsem použila z původního článku, kde jsem popisovala detaily, k nalezení zde. :)


Takto vypadá moje pracovní plocha teď. Při pracování v její blízkosti se cítím skvěle, takže jsem velmi spokojena. :)

Na její výrobu jsem používala jen materiály, které jsem našla doma, protože kdo by kupoval něco navíc, když si může vystačit s tím, co někdy vyhrabe, že. Nejprve jsem si vzala lýkový provázek a nabarvila ho na bílo. To dalo spoustu času, práce, a nejméně čtyři vrstvy akrylové barvy, ale rozhodně to stálo za to! Následně jsem provázky za pomoci špendlíků přidělala, aby tvořily jakousi mřížku.


Potom jsem si napsala, nakreslila či vytiskla nejrůznější motivační citáty nebo obrázky, prostě cokoliv, co mě při pohledu na nástěnku potěší.


S pomocí černých klipů (tyto jsou za 69,- Kč z Tigeru) jsem obrázky připevnila na provázkovou mříž. Také jsem klipy přicvakla na dva připínáčky, aby tak tvořily "držák" na mé tři nejpoužívanější psací potřeby - obyčejnou tužku, černý tenký fix a gelovou propisku.


Okolo nástěnky jsem ještě upevnila fairy lights a bylo hotovo

Máte nějaké vlastní tipy na organizaci nebo výzdobu pracovní plochy?


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tyjo to se ti povedlo! To vypadá jak z Pinterestu :) A navíc to není tak těžké, to možná zkusím :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nástenka je parádna, hneď by som ti ju vzala :) Máš inak moc pekný blog, takže som tvojim novým čitateľom :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat
  3. To je dokonalé!!!! Vypadá to naprosto nádherně!

    OdpovědětVymazat

Popular Posts