Simplify Your Life Challenge | Make-Up, Beauty Products, Decor and Others

12:07


Zdravím všechny! 
Je tu shrnutí dalších čtyř dnů mého působení v challengi Simplify Your Life. Nečekala jsem, že se mi plnění této výzvy takhle protáhne. Myslela jsem si, že s ní budu hotová tak za dva měsíce, jenže březen je u konce, začala jsem na začátku února, a nejsem zatím ani v půlce! Myslím, že budu ráda, když ji letos vůbec dokončím. :D Ale rozhodně to bude stát za to.



Devátý den
V původním zadání challenge bylo vyklízení kuchyně, a protože její obsah není všechen můj, nejsem to tedy já, kdo rozhoduje o tom, co se s tím vším stane, tudíž jsem si vymyslela vlastní úkol.
Pod postelí mám úložný prostor - mnoho úložného prostoru! - a všechen byl zaplněn. Bylo tam možno najít naprosto cokoliv, od kostýmů na karneval až po balící papíry. Nakonec jsem si nechala jen fotoalba, klasické deskové hry, sešity a kancelářské potřeby, které jsem zařadila k mým běžně používaným.

Desátý den
Dnešním úkolem bylo uklidit make-up. Na to jsem se mimořádně těšila, protože můj organizér stojí v poličce, je tedy pořád na očích, a už přetékal věcmi. Bylo načase ho pořádně protřídit.
Než se ale úplně začalo, bylo dobré si opět zvolit vodící otázky. Moje byly: "Není to prošlé nebo prázdné?" a "Použiju tento produkt ještě někdy?".

Fotky u dnů 10 a 11 jsou foceny večer na špatném světle, omlouvám se za kvalitu.

Všechen make-up, co jsem původně vlastnila. 


Vše, co jsem si nechala. Není to až tak velká redukce, ale alespoň už jsem si vědoma toho, co všechno vlastním, a produkty jsou roztříděny podle kategorií.


Nedotčené produkty, které nejspíš někomu daruji.


Taška s vypotřebovanými nebo prošlými věcmi.


Jedenáctý den
Dneska přichází na řadu beauty produkty. Některé z nich skladuji u veškerého make-upu, který mám, a tak jsem je protřídila už včera. Teď mě totiž čekal jiný úkol: laky na nehty
Počet laků na nehty, který jsem původně vlastnila byl neskutečný - padesát tři kusů, a samozřejmě jsem používala asi jen deset z nich, protože jsem buď nevěděla, že takové odstíny vůbec doma mám, nebo protože už se jednoduše nehodí k mojí osobnosti.


Má původní sbírka laků.



Laky, kterých se zbavuji. Pokud nejsou vypotřebované, opět je někomu daruji.



A konečně laky, které jsem si ponechala je jich patnáct, takový ideální počet.


Dvanáctý den
Dnešního úkolu jsem se obávala, ale zároveň jsem se nemohla dočkat, až bude hotový. Uklízel se totiž room decor. Ničeho jsem se tentokrát nezbavila, ale musela jsem schovat asi deset rámečků s obrázky a diplomy, které mi trůnily na vrcholku knihovny, protože kdo by pod tím chtěl uklízet!  A aby tam nebylo zase úplně prázdno, postavila jsem tam několik rostlin, svíčku, a jakýsi DIY wall art (nejen o tom se připravuje další článek). 
Měla jsem strach, abych měla vůbec všechny ty rámečky kam uklidit, ale nakonec všechno dopadlo skvěle.



Jaký máte vztah k tomuto životnímu stylu? Prošly byste si někdy takovouto výzvou?




You Might Also Like

10 komentářů

  1. Veľmi sa mi páči tvoj nápad! Je to super vytriediť si takto veci a žiť viac minimalisticky:))♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to vlastně tak úplně můj nápad, tuto výzvu odstartovala YouTuberka Muchelleb, jak jsem zmiňovala v prvním článku této minisérie. :) Přesto moc děkuji.

      Vymazat
  2. Páni, vážně tě obdivuji, nevím jestli bych někdy na to sebrala odvahu :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to není pro každého, ale já myslím, že bys to určitě dokázala. :) ❤

      Vymazat
  3. super nápad mala by som aj ja nad tým porozmýšlať :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  4. táto výzva je niečo čo potrebujem k životu! :D veľmi veľmi by som chcela začať žiť minimalist/hyge life takže toto je podľa mňa dobrá cesta ako sa motivovať :) stále mám totiž pocit že niečo vypratávam ale stále to nie je všetko :) takže mať čosi ako challenge ktorú potom môžem zverejniť je geniálny nápad ako dokončiť tento prerod k minimalismu :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super mít něco, co tě vede a motivuje. :) Děkuji za krásný komentář. ❤

      Vymazat
  5. Taky bych něco takového potřebovala udělat, moc ráda sleduju tvoje pokroky, ale mě by bylo asi líto všechny ty věci vyhodit, ale třeba se jednou odhodlám :D

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to určitě o postoji, ale pokud něco z toho nepoužíváš, je ti naprosto k ničemu, abys to měla doma, tak proč to třeba nepředat někomu, kdo to využije naplno? :) Budu držet palce. ❤

      Vymazat

Popular Posts