New Name, New Projects | Welcome to AESTHETICXKAT

22:04



Zdravím všechny! 
Tento článek bude se bude kapku lišit od těch ostatních. Zkrátka bych vám moc ráda objasnila, co se v tuto chvíli nejen na tomto blogu děje, nač ty změny, a na čem momentálně pracuji. By Chanel nebude už mým jediným projektem, vlastně už vůbec nebude existovat. Vítejte na aestheticxkat.



Vůbec netuším, kde začít. Prostě a jednoduše, chtěla jsem začít svůj vlastní YouTube kanál, který by kráčel bok po boku s tímto blogem a byly by navzájem propojeny. YouTube jsem chtěla zkusit už dávno, ale dařilo se mi ho velmi dlouho odkládat. Až jednoho krásného sobotního rána jsem se sebrala a šla natočit svoje první fashion video. Bylo to tak neplánované a spontánní a já byla ráda, že jsem konečně začala.

Potom se dlouho táhl jeho editing. Svůj první pokus jsem uskutečnila toho večera, ale nepodařilo se mi svůj rozpracovaný projekt uložit. Zkusila jsem to tedy znovu druhý den. Tohle video online opravdu skončilo.

Nastala ale menší komplikace. Zamyslela jsem se nad svým jménem, By Chanel. Bylo absolutně nevyhledatelné, navíc, co kdyby s touto společností nastaly nějaké nepříjemnosti? Tak jsem zavítala na Instagram a změnila si uživatelské jméno nejprve tam. Nakonec jsem přišla s aestheticxkat. Nevím proč, ale moc se mi to líbí. Potom jsem se tedy zaměřila na změnu jména YouTube kanálu, a zároveň tedy i blogu. Pokud jsem to všechno chtěla mít spjaté s jednou personou, musela jsem to podstoupit.

Této okolnosti jsem využila ke kompletnímu předělání videa. Já vím, první video je první video, a vůbec nemusí být dokonalé, ale já, jakožto perfekcionista, jsem se prostě nedokázala smířit s tím, co jsem měla, navíc když jsem stejně musela předělat název v intru, tedy pak celé video. Více jsem se soustředila na chyby, které jsem v prvním videu udělala a snažila se je opravit, přidala jinou písničku, takovou, aby měla specifický nádech. Takový nádech, jaký bych chtěla mít na celém kanálu. Nakonec jsem ještě přidala jakýsi retro filtr, aby ještě víc upřesnil styl a atmosféru mých budoucích videí. A konečně, konečně jsem video zveřejnila. Jsem neuvěřitelně natěšená a zároveň se neuvěřitelně bojím. Ale to k tomu asi patří.



Na závěr bych chtěla říct, že koncept By Chanel stále pokračuje, akorát pod novým názvem, plus ještě s novým vedlejším projektem. Moc ráda bych na YouTube přidávala tak často jako na blog. Možná budou jednotlivé články a videa doslova propojeny, tady vám můžu popsat všechno víc do hloubky (a česky, hehe), a na YouTube vám k tomu můžu hodit vizuální podobu. Nemůžu se dočkat, co mi tato nová kapitola přinese. Vůbec netuším, co čekat, jen doufám, že to potrvá hodně dlouho. 



You Might Also Like

6 komentářů

Popular Posts