Spring Inspiration | May 2017

20:59


amydolphinx66.deviantart.com - upraveno
ostatní obrázky jsou z tumblr.com

Zdravím! ☼
Dnes jsem se rozhodla napsat takový odlehčený článek. Posbírala jsem několik obrázků a poskládala je do několika mood boards, které právě vystihují moji momentální náladu a pocity. Musím vám říct, že jsem úplně nadšená z toho nádherného počasí, jakého se nám v poslední době dostávalo. Všechno je zářivé a barevné a my se z toho můžeme jen radovat. Jsem poslední dobou vážně, až extrémně šťastná, nevím, jestli je to tím počasím, nebo něčím jiným, ale doufám, že to ještě dlouho potrvá. Takže tady jsou koláže, které perfektně reprezentují můj květen.



Nejsem si jistá, jestli mi vždycky takové maličké věci jako slunce na obloze, rozkvetlé květiny nebo hezky zelená tráva dělaly takovou radost. Myslím, že ne. Vždycky to byla samozřejmost nebo jsem si jich zkrátka nevšímala. Jsem ale moc ráda, že jsem se naučila vnímat svoje okolí, všechno, co mě obklopuje, protože detaily nakonec tvoří celek.


Jenom dívání se na ty obrázky mi způsobuje radost. Jaro jsem nikdy neměla moc ráda, vlastně jsem ho příliš neřešila, ale dnes nechápu proč. Už jen když jdu pár metrů z autobusové zastávky po škole domů se musím rozhlížet a rozplývat nad všemi těmi barvami a světlem, které mám kolem sebe. Vždycky mi to dokáže zvednout náladu - ale ne, že bych to zrovna teď potřebovala.


Za chvíli je tu léto. Čas mi začal nějak neskutečně utíkat. Neříkám, jestli je to dobře nebo špatně. Je to prostě tak. Možná to znamená, že žiju naplno. Že se nestíhám nudit, že nemám čas na dlouhé chvíle. 

A nakonec vám sem hodím ještě playlist s pár písničkami, které jsem si v poslední době zamilovala, a které mi dokáží zvednout náladu úplně. 





A jak probíhá váš květen? Také jste tak nadšeni z toho úžasného počasí?
PS: Na mém YouTube kanálu je nový haul s oblečením a home decorem. Pokud chcete, můžete se kouknout i tam. :)

You Might Also Like

12 komentářů

  1. krásne napísaný článok :) ja toto obdobie milujem a mám ho asi najradšej :) keď svieti slnko, je modrá obloha a všade sú farebné a rozkvitnuté kvety :) to mi vie hneď zlepšiť náladu :) a tiež zapadajúce slnko a ružová obloha ktorú vidím zo svojej izby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát. A ano, taky zbožňuju růžovou oblohu, to jsem zapomněla zmínit. :D

      Vymazat
  2. Dufam, ze ti to vydrzi co najdlhsie :), mne sa chce tiez stale viac zit, ked je pekne slnecno :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné obrázky! :) Já si květen a tohle počásko taky užívám naplno :)) konečně teplo a sluníčkooo! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Bych vůbec neřekla, jak fotogenická dokáže být neustlaná postel :D Obrázky jsou šálek mé kávy, cítím jaro a celkovou pohodu. Květen si užívám, krásné počasí a hlavně, čas na sukně a chození v tričku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem se tvému komentáři zasmát. :D Jsem ráda, že tvůj květen probíhá takhle. ❤️

      Vymazat
  5. Krásna inšpirácia! Takéto články mám veľmi rada. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mi se moc líbí, jak to máš roztříděné podle barev a stejně jako ty mám z toho dobrou náladu.
    Naprosto souhlasím s tvým druhým odstavcem, i já si užívám takových těch "maličkostí", které jsou pro mnoho lidí jen samozřejmost. Je to nádherný pocit, se radovat z toho, že svítí krásně sluníčko a je teplo, a snažím se najít i něco dobré i na těch méně příjemných věcech :)
    Nejvíce se mi líbí ta oranžová moodboard ♥

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat

Popular Posts