My Favorite Fashion Bloggers On Instagram

21:46


Zdravím! ☼
Nedávno jsem si uvědomila, že zde dlouho nebyl žádný článek v rubrice Styl, navíc jsem dnes chtěla zveřejnit i nějakou inspiraci, no nakonec se moje myšlenky střetly v bodě, ze kterého vzešel nápad podělit se s vámi o mou módní inspiraci, kterou čerpám hlavně ze sociálních médií. Dnes tu mám několik instagramových fashion blogerek, které můj styl z velké části ovlivňují, a o kterých si myslím, že si určitě zaslouží vaši pozornost.



Mou první favoritkou je Španělka Lydia, majitelka účtu @deaddsouls. Její styl by se dal popsat jako grunge nebo inspirovaný devadesátými lety. Častými barvami v jejím šatníku jsou černá, bílá, růžová, a občas i nějaký ten odstín červené,  nesmí chybět ani výrazný denimový kousek. Lydia je snad mou nejoblíbenější instagramovou blogerkou vůbec.

Stránka @mari_malibu patří Italce Marině, jejíž styl se v dnešní době splete jen těžko. Má oko na úžasné retro kousky a páruje je do elegantních outfitů. Nemá žádnou specifickou barevnou paletu, místo toho její styl definují dech beroucí vintage kombinace.

Niki DeMartino pravděpodobně budete znát spíše z YouTube scény,konkrétně z kanálu Niki and Gabi, který vlastní se svou sestrou, nicméně její styl oblékání je také velmi specifický. Pro Niki jsou typické kombinace studených a teplých tónů a odvážné, ležérní kousky. Také ráda spojuje nynější trendy s oblečením z minulých časových ér.

I pro Nicole ze stránky @nicolealyseee je jedním z poznávacích znaků denim. Ráda jej kombinuje s černou, bílou a hlavně červenými detaily, které se objevují nejen na jejím oblečení, ale i doplňcích. 

Maya Nilsen vám může být též povědomá. To proto, že tvoří jednu polovinu dvojice TheLineUp na YouTube, zabývající se právě módou. Maya často využívá kontrastu mezi černou a velmi světlými odstíny, přičemž ještě ráda přidá nějaký ten barevný detail. Její styl je poměrně neobvyklý, ať už mluvíme o barevných kombinacích či samotných kouscích oblečení, avšak je velmi vkusný a elegantní.

Odkud čerpáte inspiraci na oblékání vy? Znáte některou z těchto blogerek?

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Nepoznám žiadnu z nich, no musím si ich rozhodne na insta pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám jednu nebo dvě. Všechny ty holčiny mají fajn styl, ale stejně.. Na Instagram chodím hlavně šmírovat, takže to jde mimo mě.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  3. Super clanok, musim sa priznat, ze ani jednu nepoznam, takze dakujem za inspiraciu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky článek :) Já sleduji Niki, baví me i na YT :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji už mám zas koho šmírovat :D Líbí se mi jejich styl, neokoukaný, kreativní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nepoznám ani jednu, ale vždy sa len kochám nad podobnými fotkami, ja dosť stalkujem Stephsu, má tiež krásne fotky a na každej vyzerá úžasne :D
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Mayu znám a sleduju (hlavně na YT, miluju jejich lookbooky). A ostatní jinak neznám, nejvíc se mi stylem líbí Marina.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé inšpirácie :) Niki a Gabi sú super, odoberám ich na YT

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  9. Já asi nemám žádný styl. Chci, aby mi bylo oblečení pohodlné a také aby bylo pěkné, což kolikrát nejde tak úplně skloubit :-D . Mám dost přeplněnou skříň, takže musím čas od času šatník protřídit a něco vyřadit :-) . Našla jsem si eshop second hand , tak tam to oblečení posílám :-) .

    OdpovědětVymazat

Popular Posts