April Favorites 2017

22:03


Zdravím všechny! ☼
Duben byl pro mě skvělým měsícem. Dařilo se mi - jak ve škole, tak i v mé internetové kariéře :D, motivace jsem měla kopu, svůj každodenní to do list jsem vždy splnila, dokonce nám i to počasí v určitou dobu přálo! Mimo to jsem si oblíbila spoustu věcí, že jsem o tom musela napsat článek, plus i natočit video.

Toto je poprvé, co dělám propojený článek s videem. V článku, kde jsem vysvětlovala změnu názvu, a proč jsem si založila YouTube, jsem také zmiňovala, že jednou za čas vydám článek s exkluzivními vizuály v podobě videa. To znělo vážně dost... extra, ale snad chápete. Tohle je jeden z nich.

Článek ani video nejsou sponzorovány. :)



Kniha: Siréna od Kiery Cass
Každý měsíc mám za úkol přečíst alespoň jednu knihu, pro tento měsíc to byla Siréna. Měla jsem od ní nízká očekávání, protože Selekce (jiná série od této spisovatelky) byla naprosto skvělá a nic se jí jen tak nevyrovná. Jenže Siréna ji překonala. Ze začátku se mi do ní moc nechtělo, v tu dobu jsem si trochu odvykla každý den číst, ale jakmile jsem se dostala na několik stránek, byla jsem ohromena. Troufám si říct, že je to jedna z nejhezčích knih, co jsem kdy četla. Zkrátka, je to o dívce jménem Kahlen, která je zachráněna Oceánem před smrtí, jenže na oplátku mu musí sloužit. Oceán má velmi přísná pravidla, Kahlen je v jeho službách po celých sto let než se opět stane člověkem a je nešťastná. Žije se svými sestrami, dalšími Sirénami, které má nadevše ráda. Jednou ale potká chlapce, do kterého se zamiluje. Najednou je ochotna vzepřít se pravidlům Oceánu a jít za svým srdcem.


Skincare produkty: Nivea Soft a Nivea Anti Blemish 3 in 1
Konečně jsem našla pleťové produkty přímo pro mě. Začneme krémem Nivea Soft. Ten jsem, myslím, viděla u někoho ve videu. Chtěla jsem takový krém, který není moc mastný, aby se dal používat pod make-up, ale zároveň jsem chtěla, aby moje pleť nebyla úplně suchá, a přesně takový jsem našla. Je neskutečně svěží, lehce se roztírá a na pokožce vydrží dlouho.
Nivea Anti Blemish 3 in 1 je čistící gel, který se má aplikovat na vlhkou pleť. Funguje ve třech krocích, tedy nejen čistí, ale je to také také peeling a pleťová maska. Po opláchnutí je pleť matná, bez černých teček, nemluvě o tom, jak úžasně voní!


Oblečení: Mikina Crybaby z kolekce Melanie Martinez
Jak už jsem zmiňovala, dubnové počasí bylo hezké, ale jenom málokdy. Na ty chladnější dny jsem jak doma, tak venku musela vytáhnout něco teplejšího, jasnou volbou byla tato mírně oversized mikina, která je jedním z produktů merchandisingu Melanie Martinez. Je neskutečně pohodlná, prostě jsem ji sem musela zařadit.


Potisk na zadní straně.

Hudba
V dubnu vyšla spousta nové muziky, kterou jsem si okamžitě oblíbila, nebo se mi zalíbily starší písničky. Mezi moje největší favority patří The Cure od Lady Gaga, Lust For Life od Lany Del Rey a The Weeknd, Diamond Days od Cruel Youth, Hunnie Pie od Zelly Day, Now or Never od Halsey a Disconnect od Clean Bandit s Marinou and the Diamonds. Pokud chcete najít víc skvělé hudby, kterou jsem poslouchala přes letošní duben, prozkoumejte playlist níže. :)



YouTube kanály
Prvním YouTube kanálem, o kterém nelze se nezmínit, je Lavendaire. Je to můj nejoblíbenější kanál vůbec a dá se říct, že jsem si na něm vybudovala menší závislost. Týká se především seberozvoje, což je téma, které, jak všichni určitě tuší, zbožňuju. Všem doporučuji dát Lavendaire šanci.
Další mou oblíbenou YouTuberkou za měsíc duben je Jordan Clark. Její videa jsou neskutečně příjemné a uklidňující, prostě takové oddechovky.
Posledním kanálem, o kterém vám musím říct, je TheLineUp, tentokrát z oblasti módy. Mimo to, že vkus těchto dívek se mi neskutečně líbí a ráda se jejich stylem inspiruji, jejich videa jsou také velmi profesionální. Miluju jejich editing, způsob natáčení, lokace, zkrátka všechno!

Seriál 13 Reasons Why
Naposledy jsem byla takhle nadšená ze seriálu v době, kdy jsem koukala na Stranger Things. Netflix to prostě umí! Děj pojednává o dívce, Hannah Baker, která spáchala sebevraždu. Zanechala za sebou sedm kazet s třinácti důvody, proč se tak stalo.

A konečně, tady je video, které doprovází tento článek. Doufám, že se vám líbí. :)




You Might Also Like

14 komentářů

  1. Skvělý článek :) Takové mě baví, dozvědět se o autorce víc :) Sice se tady neshodneme v žádné věci, ale určitě je to pro nás dobrá inspirace co vyzkoušet příště :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  2. Seriál 13 Reasons Why práve teraz sledujem a som unesená. Moc sa mi páči.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mikina je boží a o tom seirálu jsem slyšela už strašně moc, ale ještě jsem se neodhodlala k tomu si ho pustit, ale prej je super :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé kúsky! Tá ružová mikina je krásna :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Teda - o té knížce jsem vůbec neslyšela :O že bych si ji na léto pořídila? :P

    OdpovědětVymazat
  6. Výborný článok :) Mikina Crybaby je úchvatná :O 13 REASONS WHY som stihla pozrieť už celý. Bola som z neho nadšená! Super herci, námet, myšlienky...

    OdpovědětVymazat

Popular Posts