Warm Tones Trend: Yes Or No?

12:00


Zdravím! ☼
Poslední dobou se světem stále více a více rozmáhá určitý trend ze odvětví módy: výrazné teplé odstíny - červená, oranžová a žlutá. Často jsou kombinovány s černou barvou či džínovinou, zkrátka s něčím jednodušším, co odvážný barevný kousek zmírní. Tento trend je velmi úzce spjatý s dalším módním výstřelkem, a sice návratem retro stylu. Myslím si, že tyto dva módní hity nebyly nikdy tak moc in, jako právě dnes.




Co se týče mě, ze začátku jsem tomuto trendu tolik pozornosti nevěnovala. Možná jsem se jen čas od času zastavila nad nějakým takovým kouskem oblečení a pomyslela si, že je velmi zvláštní, ale asi bych si na něco takového netroufla. Čím víc ale tento trend vídám, tím víc se mi začíná líbit - už v jednom z minulých článků o mých oblíbených fashion blogerkách (zde) se objevovaly nějaké náznaky! Nedokážu ale říct, jestli a jak dlouho tyto barevné kombinace ještě trendem zůstanou, a pokud hned opadnou, jestli tím pro mě ztratí všechno kouzlo a já přejdu zpátky k názoru, že to není můj styl.



Takovéhle experimentování s barvami jsem totiž už několikrát prodělala. Pokud si projdete můj šatník, budete hned na první pohled přesvědčeni, že zde převládají dvě klasiky, které nemohou absolutně nic zkazit: černá a bílá. Dále pak denim, jak světlý, tak tmavý. (Zvláštní je, že dříve jsem upřednostňovala velmi světle modrou džínovinu, dnes ale preferuji spíše džíny tmavší a "něco mezi". Můžou za to snad taky trendy?) Po chvilce hledání tu také najdete pár dalších barev - šedou, tmavě červenou/burgundy/vínovou, tmavě zelenou a pastelově růžovou, a kdybyste se mě zeptali, ve které z nich bych si dneska něco pořídila, vybrala bych si pouze jednu, a to burgundy.



Tím chci říct, že jsem ve své barevné paletě velice nestálá. Přece jen mě ale na warm tones, stejně tak jako módě z minulých časových ér, něco nesmírně přitahuje! S tím, že momentálně opravdu nosím jenom černá a bílá trička s džínami, by bylo možná fajn si do života přidat trochu barev.

Můj verdikt je tedy ano. Jsem fanouškem tohoto trendu a doufám, že populárním ještě dlouho zůstane, no minimálně do té doby, než se ním začnu řídit i já.

Jaký je váš názor na tuto barevnou kombinaci?
O jakém dalším módním trendu bych měla napsat příští článek tohoto typu?



You Might Also Like

21 komentářů

  1. Tento trend si ma zatiaľ nezískal - respektíve ja osobne som po oblečení v teplých tónoch ešte nesiahla. Nie preto, že by sa mi nepáčili - na niekom alebo niektoré kúsky vyzerajú úžasne -, ale viem, že ak si kúpim oranžovo-červené tričko, tak po mesiaci ho už nebudem chcieť nosiť, lebo to nadšenie zo mňa opadne. Rovnako ako ty sa držím čiernej, bielej, sivej, prípadne bordovej, khaki alebo svetloružovej - jednoducho farieb, ktoré sa k sebe ľahko kombinujú, sú nadčasové a vyzerajú vždy super ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář přesně vystihuje to, co jsem se v článku snažila naznačit. Stejně mě ale tyto barvy přitahují, takže bych si nějaký kousek chtěla pořídit a uvidím, jak dál. :)

      Vymazat
  2. Mám ráda barevné věci :) Ale třeba oranžová mi vážně nesluší - vypadám jak dýně a jsem zrzka a vážně to nevypadá dobře. Za to pro žlutou mám slabost a k černé vypadá dokonale :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé! Vidím, že tobě jsem žádnou novinku nepředstavila. :D

      Vymazat
  3. Já jsem se pro tenhle tredn zatím nenadchla, připadá mi, že v oranžové vypadám jako vězeň a dělník dohromady, každopádně mi v šatníku nějaká ta barvička rozhodně chybí, většinou nosím spíš černou nebo bílou- protože tyhle dvě barvy jdou kombinovat se vším a neomrzí:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Žlté a oranžové veci nenosím takmer vôbec, ale práve u Niki (ktorú máš v článku) som si ich začala viac všímať a celkom sa mi začali páčiť, no stále som nenašla pre mňa ten vhodný kúsok, ktorý by som si kúpila :)

    OdpovědětVymazat
  5. na ostatních se mi líbí, jak to hezky nakombinují :), ale já radši nosím jednodušší věci :).

    OdpovědětVymazat
  6. ja osobne som celý život oblečená v bielej, čiernej, sivej max tak modrej - riflovina. ale musím uznať, že po dlhej dlhej dobe si ma konečne nejaké farby získali a milujem červenú a oranžovú. nikdy som nebola fanúšik žltej ale teraz sa mi ozaj začala páčiť. a ako hovorím po dlhej doby nejaké farby ktoré chcem aktívne zapojiť do svojho šatníku. Ale nie len to tiež sa mi neskutočne v tomto trende začalo páčiť aj líčenie :) takže za mňa anoanoanoanoano!!!
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V líčení nerada experimentuju, ale taky se mi moc v těchto barvách líbí!

      Vymazat
  7. Tento trend se mi nijak zvlast nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už dobré štyri roky som si v obchodoch kupovala len čiernu, čiernu a niekedy sa našli nejaké zemité tóny. Ale pomaly som si uvedomila že čiernej mám dosť a tak som si ju zakázala kupovať. Od tej doby sa u mňa objavili veci žltej či červenej farby a nikdy by som nepovedla že by som sa v tom mohla cítiť dobre. Čiže za mňa tento trend určite áno!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  9. Upřímně se mi tento trend nelíbí. Pěkný článek ;)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mam vsetko farebne velmi rada, takze za mna tiez urcite ano :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  11. Mne sa veľmi páči najmä tá teplá červená a aj keď nie som fanúšik žltej farby, tak tá teplá žltá ma dostala!:)

    Saja Frey Blog

    Veľká letná giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. zaujímavý článok :) myslím si, že je super trošku šatník aj outfity oživiť a pridať im farby :) ja som zase človek, čo má farieb mnoho a mám práveže málo čiernych a bielych vecí :) keď sa ti to páči a máš pocit, že je to ono určite do toho choď :)

    OdpovědětVymazat
  13. Takéto farby mám na leto celkom rada :) Myslím, že sa skvelo hodia :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. ja som na tom podobne ako ty :) spočiatku nič moc, ale teraz sa to začína páčiť už aj mne ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Popular Posts